Januártól még jobbak vagyunk!

KEDVES VENDÉGEINK!

Azt mondják a hetedik év vízválasztó a kapcsolatokban, a mesékben is gyakran találkozunk vele, mesei szám. A Grübedli a hetedik évében jár és talán engedelmeskedve a mesei törvénynek mi is változásokon megyünk keresztül. 2014-ben már volt egy kisebb fordulat az életünkben, de úgy tűnik, az még nem tudta a megfelelő változást elhozni számunkra. Ezért 2017 januárjától egy olyan megújulást és változást tervezünk, amely a mi (Noémi és Gabi) eredeti terveinkben gyökerezik, ami nem volt más, mint hogy a 3 év alatti gyerekekkel otthon lévő anyukáknak és babáiknak nyújtsunk egy biztonságos, kellemes, környezetet, ahhoz, hogy ezt a minden ember életében elmulaszthatatlanul fontos időszakot segítsük; és az elmúlt 7 év tapasztalatai segítettek kikristályosítani.

A változtatás első része a külsőnket érinti. Kívűl - belül. Szó szerint. Akik december utolsó hetében jártak nálunk, tapasztalhatták, hogy a nagy pultot elbontottuk, mert szükség van a fogadó térben nagyobb helyre a babakocsiknak és a délutáni terápiás foglalkozásokon a várakozó szülőknek. A halak, amelyeket minden gyermek számon tart és örömmel vizsgálgat, most elmentek wellness napokat tartani, de hamarosan visszatérnek hozzánk egy kicsit kisebb, de kényelmes és szép akváriumba.:-)

Mi nők tudjuk, hogy a változást sokszor a külsőnkön is meg kell mutatnunk, ilyenkor például levágatjuk vagy befestjük a hajunkat. Azért, hogy a jelenlegi változás fontosságát és jelentőségét megmutathassuk kicsit változtattunk a nevünkön és ezzel együtt a logónkon is.

 A ház neve januártól már nem Grübedli Ház, hanem Komplex Fejlesztőház, hiszen a házban folyó tevékenységek nagy részét a Csodakapu Alapítvány fejlesztő foglalkozásai teszik ki. Ebben a Komplex Fejlesztőházban leszünk mi egy izgalmas és tartalmas egység, ahol nem csak a kognitív fejlesztés, hanem az érzelmi fejlesztés, a játékos tanulás és a baba-mama összhang is nagy hangsúlyt kap, hiszen a pszichológiai kutatások már hosszú évek óta azt bizonyítják, hogy az első három évben alakul ki minden, ami ahhoz szükséges, hogy boldogságra képes felnőttek legyünk. MI nagyon fontosnak tartjuk ezt az időszakot, ezért fókuszálunk erre!

A GRÜBEDLI név természetesen marad, az már összenőtt a mi saját személyes nevünkkel is, sokan hívnak minket úgy, hogy Grübedli Noémi, Grübedli Gabi, szóval azt nem adjuk! Azonban a játszóház illetve a ház elnevezést már nem érezzük sajátunknak, mert nem azt fejezi ki, amit mi nyújtunk, ami MI vagyunk. A játszóházról mindenkinek egy nagy ugrálóváras hodály jut eszébe, az egész ház, pedig nem a mi igazi profilunkat mutatja meg. Szerettük volna, ha a nevünk kifejezi azt, amit mi nyújtani tudunk NEKTEK ANYUKÁKNAK ÉS A GYEREKEKNEK.

Ezért aztán egy hivatalos nevet és mellé négy szót választottunk

·         BABA-MAMA KÖZPONT, mert egy olyan pont vagyunk, ahol a babák és az anyukák vannak a középpontban

·         KÖZÖSSÉG, mert nálunk olyan kapcsolatok, barátságok, ismeretségek jöhetnek létre, amelynek alapja az, hogy hasonló helyzetben vagytok; anyukák vagytok hasonló örömökkel és gondokkal, sőt a gyerekek között is alakulnak „barátságok”. Együtt könnyebb.

·         FIGYELEM, mert nálunk a babák és az anyukák is maximális figyelmet kapnak, nekünk ez nagyon fontos, mert ez talán ma a legnagyobb hiánycikk.

·         TAPASZTALAT, mert a Grübedli nyitása óta eltelt 7 év során már nagyon sok mindent láttunk, tapasztaltunk, az első kis Grübedliseink, már a második osztályt járják. Ha hozzátesszük, hogy mi gyakorló anyukaként a kamaszkort is átélt szülők vagyunk, és látjuk, a nevelés buktatóit, zsákutcáit és sikereit, akkor talán a szakember jelző sem túlzó.

·         TÁMOGATÁS, mert anyának lenni, kisbabát az első években nevelni nem csak rózsaszín felhő és csillámpor. Nagyon sok nehézség, elakadás akár magunkkal, akár a babával előfordulhat, ez természetes, tudjuk jól. Ebben tudunk támogatást nyújtani, ha kell egy jó és  megbízható szakember telefonszámával, ha kell azzal, hogy meghallgatjuk a problémát és segítünk megtalálni a kivezető utat.

 

A játszóház rész az elmúlt két évben, de különösen idén szeptembertől, mintha veszített volna népszerűségéből, mindenesetre a statisztikáink és tapasztalataink azt mutatják, hogy leginkább a délelőtti órákban veszitek igénybe ezt a szolgáltatást. Nem titok, hogy mi egy kicsi vállalkozás vagyunk (Noémi és Gabi) beépülve egy alapítvány szárnyai alá és ahhoz, hogy továbbra is a már tőlünk megszokott színvonalat folyamatosan biztosítani tudjuk, több változtatást kell bevezetnünk 2017 januárjától. Mivel mindketten mi is anyukák vagyunk, általában nem csak „vállalkozó” fejjel, hanem anyai szívvel is végiggondoljuk a tervezett változtatásokat. Ahogyan a gyermekeitekre sem, mint gondozónők, hanem mint pótmamik vigyázunk. Ezért bízunk benne, hogy továbbra is bizalommal és örömmel hozzátok el hozzánk a kicsinyeiteket.

A változások érintik egyrészről a NYITVATARTÁSUNKAT, amely 2017 JANUÁR 03-TÓL a következő:

Hétfő: 8:30-12:30

Kedd: 8:30-12:30, 15:30-18:30

Szerda: 8:30-12:30

Csütörtök: 8:30-12:30

Péntek: 8:30-12:30

Másrészről az ÁRAINKAT. Itt azonban éltünk egy olyan trükkel, aminek segítségével sokkal, de sokkal olcsóbban tudtok hozzánk eljönni, mint eddig bármikor! Áremelés, de nektek mégis olcsóbb lesz? Igen! Van olyan megoldás, ami nektek és nekünk is jó!

ÁRAINK 2017 JANUÁR 03-TÓL:

ÓRADÍJ:1500Ft/óra/gyerek,

750Ft/30 perc/gyerek.

BÉRLETEINK

                                                                                                                        10 órás bérlet 13500Ft/10 óra/hó – testvérek is használhatják!

                                                                                                                   KORLÁTLAN BÉRLET 20000Ft/hó/gyermek

 azaz 250FT/ ÓRA

illetve, ha úgy veszed, egy fél napos bölcsi, hiszen akár a hét minden napján napi 4 órában vigyázunk gyermekedre egy hónapig ezért az árért.

Reméljük, hogy tetszenek az újításaink és hamarosan találkozunk!

JANUÁR 03-ÁN NYITUNK!

2017-BEN IS A RÉGI SZERETETTEL ÉS KÍVŰL-BELÜL MEGÚJULVA VÁRUNK BENNETEKET SOK SZERETETTEL!

Gabi és Noémi